FBA-HUSE

Kvalitetshuse til tiden, i mere end 40 år

Husets areal

177,6 m²

Grundarealet

1.131 m²

Overdækket terrasse

12,3 m²

Loftshøjde

Op til 3,40 m.

Utraditionel og unik bolig

FBA Huse byder velkommen i et Nordic hus på 177,6 m2 med 55,3 m2 carport inkl. 15 m2 isoleret udhus.

Huset er et eksempel på, at FBA Huse bygger individuelle huse, som adskiller sig fra de klassiske typehuse. Vi er ikke bange for at tænke utraditionelt og finde unikke løsninger. Det kan blive jeres fordel, så netop jeres boligdrøm kan blive til virkelighed. Når du bygger med FBA Huse er det kun fantasien der sætter grænser.

Oplev de overraskende detaljer som fx glaspartier over inderdøre, det store vinduesparti med siddebænk – perfekt til en god bog. Eller det skjulte viktualierum – en elegant og eksklusiv detalje.

Gode dagslysforhold gennem vinduerne med smalle sprosser og Velux ovenlys giver sammen med de skrå lofter et imødekommende og lyst hus.

Vi har lavet en planløsning, som gør at dagligdagen kan fungere bedst muligt. Huset er delt op i en forældre- og en børneafdeling, med køkkenalrummet i åben forbindelse til stuen. De store fælles opholdsrum er et naturligt centrum i huset for familien og hverdagen. Den perfekte ramme for den moderne børnefamilie. Forældreafdelingen har fået ekstra fokus og de voksne forkæles med et luksuriøst T-badeværelse og et stort lækkert soveværelse med masser af skabe.

På materialevalget udfordres husets moderne og stringente former. Vi nævner den grå mursten fra Strøjer Tegl – Taurus og den lækre overdækkede træterrasse. Også indvendigt gennemsyres huset af et kvalitetsbevidst materialevalg som signalerer ro og holdbarhed, og samtidigt giver en hyggelig atmosfære og god komfort. Det viser vi blandt andet ved de brede plankegulve med akustikunderlag samt ved akustiklofter.

FBA Huse - Byg Nordjysk - Kvalitetshuse til tiden, i mere end 40 år
Klokkestøvervej 6
8800 Viborg
Tlf. 86 61 21 66
epost@fba-huse.dk
www.fba-huse.dk

FBA Huse blev grundlagt af Finn B. Andersen i 1975. FBA Huse har dermed mere end 40 års erfaring med villabyggeri. Foreløbig har flere end 3.700 nybyggere nydt godt af vores ekspertise og fokus på byggeri af høj kvalitet.

FBA Huse tilbyder forskellige serier af familievillaer, der varierer i arkitektur, størrelse og indretning. Alle huse kan naturligvis tilpasses den enkelte families krav og ønsker. Vi bygger også gerne huse udført efter bygherres egne ønsker på helt individuel basis.

Arbejdet udføres af faste samarbejdspartnere og egne erfarne håndværkere, som for hovedpartens vedkommende har mere end 15 års anciennitet i firmaet. Dette er medvirkende til at vi kan levere byggeri af høj kvalitet til den aftalte tid.