FBA-HUSE

Kvalitetshuse til tiden, i mere end 40 år

TIL SALG

Kontakt EDC Danebo, Svenstrup

Husets areal

180 m²

Garage

50

Overdækket terrasser

21 m²

Overdækket indgang

4

Arkitektur og indretning løfter grundens værdi

Få det bedst mulige udbytte af din byggegrunds fordele– sådan ser FBA Huse opgaven med at designe, tegne og orkestrere processen fra brainstorm til færdigt hus.
Vi gør os umage hele vejen, og arbejder dedikeret og seriøst med både arkitektur, design og håndværk.

Med Ved Billeskoven 3 – har vi haft fokus på den gode oplevelse for familien som skal bo i huset. Velfungerende indretning. Lyst og venligt hus. Smuk arkitektur og god udnyttelse af grunden.

Men netop her Ved Billeskoven 3 i denne skønne udstykning havde vi flere interessante forhold:
– Huset vil være det første man ser når man kommer til udstykningen. Huset vil derfor blive et signaturhus for hele udstykningen. Derfor er det ekstra vigtigt at husets er et smukt og interessant hus at se på.
– Udsigten over Billeskoven, fællesarealerne og det smukke kik op ad Ll. Volstrupvej er vigtige elementer i designet af boligen.
– Fremadrettet indretning – med et kæmpe køkken/alrum, store værelser, en hyggelig stue var vigtige elementer i vores behovsanalyse.
– Plads til biler – en god garage med plads til biler, cykler og opbevaring.
– Fokus LAR – Lokal Afledning af Regnvand. Aalborg Kommune har Ved Billeskoven som et prestigeprojekt som kommunen vil bruge som primært eksempel på fremtidig håndtering af regnvand. Derfor har vi fald fra garage til vej, således salt og andre affaldsstoffer fra bilen ledes via vejens regnvandshåndtering. Regnvand fra boligen ledes helt i tråd med kommunens ønsker og anvisninger via faskine med overløb til kommunens vandrender.

Som beboer i huset kommer man til boligen via den store garage med op til xx til loftet. Her er der plads og luft og der kan skabes ekstra opbevaring hvis ønsket. Porten er Crawford Superior dobbeltport.

Gæster kommer via den overdækkede indgang til husets entre. Der er en skøn lille niche med plads til overtøj og adgang til gæste bad og et flot kik gennem huset og ned til alrummet. Fra den lyse entre/gang er der også adgang til 3 store og lyse børneværelser.

Et kæmpe køkken/alrum med udsigt til Billeskoven via de store vestvendte vinduespartier er husets centrale rum. Her er plads til hele familien – også til en børnefødselsdag. I køkkenet er der masser af Svane skabe med en kæmpe køkken-ø og adgang til det skjulte depot Fra køkkenet kan du komme til husets østside og nyde morgensolen. Der er også adgang til det lille depot bag køkkenskabene.

Husets SANSESPOT er foran køkken-øen hvor man virkeligt får gælde af udsigten hver gang man kikker op fra madlavningen.

Voksenafdelingen består af et dejligt soveværelse med kæmpe skabsvæg og et dejligt badeværelse med detaljer som shampoo nicher, og Monolit Geberit cisternen.

Stuen med det store glasparti er en oplevelse for sig selv – 3 meter til loftet hyggelig afskærmning mod alrum gør at man kan nyde udsigten gennem stuen fra alrummet – og alligevel være afskærmet når man ser TV i stuen.

Materialemæssigt har vi haft fokus på det gode indeklima –vi har Troldtekt lofter som sikrer en behagelig
lydoplevelse selvom vi har højt til loftet. Husk, at FBA Huse altid opsætter lydlofter så der er det anbefalede resonansrum bag loftbeklædningen, ligesom vi stopper med isolering mellem
Vedligeholdelsesfrie plankegulve med akustikunderlag er en selvfølge. Svanemærket maling, Indeklimamærket inventar. Hvor det er muligt anvender vi indeklimamærkede eller svanemærkede produkter.

Naturligvis har vi ventilationsanlæg med lyddæmpere til alle rum og huset er opvarmet med fjernvarme supplereret med Solceller. Der er allerede forberedt med stik til el-bilen.

Huset er opført i murstenen Spytning fra Strøjer Tegl i hvid mørtel. Vinduer og døre er IdealCombi Futura+ som har smalle rammer og gode energiværdier.

Skærmende overdække af hensyn til temperaturen og en dejlig overdækket terrasse placeret så havemøblerne ikke tager den flotte udsigt.

Hos FBA Huse bygger vi huse tilpasset kundens forventninger, behov og drømme. Det gælder arkitektur, materialevalg og håndværksmæssig udførelse og finesse.

FBA Huse - Byg Nordjysk - Kvalitetshuse til tiden, i mere end 40 år

Klokkestøvervej 6
8800 Viborg
Tlf. 86 61 21 66
epost@fba-huse.dk
www.fba-huse.dk

Kontakt EDC Danebo, Svenstrup

hbp@edc.dk
+45 61 55 89 03

Med rod i Midtjylland blev FBA Huse A/S stiftet i 1974 af Finn Boldrup Andersen.

Vi er et stærkt team på 35 engagerede byggeledere, murere, tømrere, malere arkitekter og byggerådgivere, som ledes af ”Mester” Tommy Boldrup og økonomichef Michael Klausen.

Udover vores egne håndværkere bygger vi med vores netværk af dygtige samarbejdspartnere. På den måde kan vi forene traditioner med effektiv og rationel byggestyring.

Vi har fokus på design, fleksibilitet og godt håndværk – holdt op mod levetid, bygbare løsninger og fornuftig økonomi.

Vores nøgleord er: Ordentlighed, om­hyggelighed og omtanke. Kontakt vores byggerådgivere – se mere på www.fba-huse.dk