Milton Huse

Personlige huse bygget med omhu

Familievilla med fantastisk
køkken-alrum

På årets Byg Nordjysk inviterer Milton Huse indenfor i en moderne fortolkning af det klassiske længehus med ensidig taghældning, overdækket terrasse og masser af detaljer.

Længehuset kan varieres og indrettes på et hav af måder. På årets byggeudstilling præsenterer Milton Huse en moderne udgave af den populære hustype på 180 kvm med en integreret, overdækket terrasse. Huset er fuld af både praktiske og lækre detaljer, som gør en forskel i hverdagen.

En tur igennem huset

Det begynder udenfor, hvor du parkerer i en dobbelt carport. Herfra er der adgang til et udvidet redskabsrum på 18 kvadratmeter for dig, som drømmer om et solidt værksted eller bare har virkelig mange haveredskaber. Gulvet er støbt og isoleret, så du er sikret en lang række anvendelsesmuligheder.

Entréen leder ind i husets første afdeling. Her er adgang til et bryggers med masser af bordplads, to store værelser, badeværelse og et kontor. Næste stop er det centralt placerede køkken-alrum, der deler huset på midten. Her er næsten alt, hvad man kan ønske sig af et moderne alrum: ovenlys, en hyggelig alkove, depot til ekstra opbevaring, kogeplade med bordemfang, køkkenø og udgang via dobbelt vinduesdør til en overdækket terrasse på 16 kvm til de lune sommeraftener.

I forlængelse af køkken-alrummet ligger en stor opholdsstue med gode indretningsmuligheder, der trækker masser af natur og lys indenfor. Fra køkkenet er adgang til en separat forældreafdeling, så alle familiens medlemmer kan nyde lidt fred og ro. Her er der sørget for bekvemmelig hverdagsluksus med integreret walk-in og dobbeltbrus på badeværelset.

Udvalgte materialer

Huset er opført med ensidig taghældning beklædt med 2-lags tagpap. I kombination med den brungrå mursten EW2403 Gråklit, arkitekttagrender i sort alu og lavenergivinduer med sort yderside giver det husets ydre et rent, roligt og moderne udtryk.

Indvendigt er lofterne hele huset igennem beklædt med lydabsorberende Troldtekt for en behagelig akustik. Der er glasfilt på væggene, og gulvene i entré, bryggers og køkken-alrum er beklædt med 60×60 cm klinker, mens der i stue og værelser findes akustikkorkgulve af typen Oxford Oak. Begge badeværelser er udstyret med væghængte toiletter med skjult cisterne, som det er standard hos Milton Huse. Det samme er husets intelligente varmegenvindingsanlæg, som sikrer et sundt indeklima og tilsvarende lavt energiforbrug. Alle værelser er forsynet med gulvvarme med trådløs styring.

Huset er opført efter BR2018 og opvarmes med fjernvarme.

Velkommen til – vi glæder os til at byde jer indenfor.

Grund

954 m²

Bolig

180 m²

Carport

58 m²

Overdækket terrasse

16 m²

Om Milton Huse

Milton Huse A/S er en solid, familieejet virksomhed fra 2013, der tegner og bygger personlige huse til nybyggere over hele landet. Vi trækker på mere end 30 års erfaring, når vi hjælper familier med at realisere husdrømmen. Fra første møde får du tilknyttet en professionel byggerådgiver, som er din faste kontakt hele vejen fra de første skitser til afleveringen af nøglerne. Milton Huse bygger med omhu og omtanke og tilbyder nybyg, der lever op til kravene i certificeringsordningen DGNB Villa.

CVR: 33492782

Grundlagt: 2013

Geografi: hele Danmark