KFS Boligbyg

Livet i huset - huset i livet

KFS huset skaber rammerne for det gode familieliv

En arkitekttegnet bolig på 180 m² med 26 m² overdækning i høj kvalitet, der byder på rummelige oplevelser, lækre materialer, spændende kig samt indbydende uderum i et lækkert område. 48 m² carport/skur er velintegreret i det smukke arkitektoniske udtryk.

Velkommen indenfor

Du bydes velkommen af en træbeklædt overdækket indgang, hvorefter du træder ind i den store entre med indbyggede nicher, hvoraf den ene er beklædt med trælister. Oplev samspillet mellem det rolige udtryk i PU-gulvet, de varme træelementer og det lange kig til den rå væg opført i facadesten. Det giver et rummeligt og lækkert indtryk.

Fra entreen har du adgang til bryggers samt til en lys fordelingsgang med tre rummelige værelser. I forbindelse med værelserne finder du et af husets badeværelser. Via bryggers, der rummer plads til tørrestativ eller barnevogn, er der adgang til carporten. Fra entreen ledes du, via et gangareal, ind i boligens centrale køkken-alrum,

hvor varme træelementer går igen og bidrager til en god stemning. Herfra er der udgang til en lækker træterrasse med et hyggeligt, overdækket areal, hvor murvinger og husets placering skaber et virkelig lækkert udemiljø i læ for vestenvinden.

Husets køkken-alrum er adskilt fra stuen af en dekorativ væg og har udgang til både primær og sekundær terrasse.

I stuen gør facadestensmuren og et lækkert lysindfald noget virkelig godt for rummet og er med til at skabe en hyggelig atmosfære.

Fra gangen er der adgang til forældreafdelingen, som rummer en funktionsgang og et skønt badeværelse med ovenlys i brusenichen. Soveværelset er placeret, så det er husets køligste rum.

I boligen opleves et behageligt lysindfald og et godt indeklima, hvilket har stor indflydelse på familiens trivsel og sundhed i hjemmet.

Arkitektur og uderum

Kom med rundt om huset. Bygningskroppen fremstår harmonisk med fladt tag og overdækkede arealer. De lyse sten, sorte vinduer og varme træbeklædning får arkitekturen til at træde smukt frem. En træbeklædt carport med dekorative træsøjler kobler sig på boligens arkitektur og bidrager til et harmonisk udtryk. Carporten rummer et skur og to nicher til opbevaring af cykler og affaldscontainere. Under det overdækkede areal er husets facade beklædt med træ, der giver et varmt og indbydende udtryk og spiller smukt sammen med den lækre træterrasse. Den delvist over dækkede træterrasse indbyder til udendørs middage og lange lune sommeraftener.

Boligens areal

180 m²

Carport/skur

48 m²

Overdækket

26 m²

KFS Boligbyg er et familieejet byggefirma med egen arkitekttegnestue og fast, kvalitetsbevidst håndværkerteam. Vi kan tilbyde jer et unikt arkitekttegnet hus, designet fra bunden – ud fra jeres ønsker og behov og til jeres specifik­ke grund. Vi varetager både design- og byggeprocessen, så I kommer trygt i mål med jeres personlige drømmehus inden for den fastsatte tidsramme og økonomi

Grundlagt             1983

Huse pr. år           ca. 50

Kategori               Arkitekttegnede drømmeboliger

Område                Nord- og Midtjylland