KFS BOLIGBYG

Livet i huset - huset i livet

Boligens areal

167 m²

Garage areal

51 m²

Solceller

5 paneler

Indflytningsklar

1. maj 2020

Et hjem der emmer af rummelighed og hygge

Velkommen i KFS´ Byg Nordjysk hus 2019. Her har vi tegnet og bygget et hjem, der emmer af rummelighed og hygge, kvalitet og funktionalitet samt ikke mindst med et godt og behageligt indeklima. Alt hvad der skal til, for at du kan trives i dit hjem.

Hos KFS tegner og bygger vi huse unikt til den enkelte kunde. Det betyder, at vores kunder får et unikt arkitektegnet hus, designet til deres familie og byggegrund – til en fast pris.

Vi tager som regel udgangspunkt i en af vores otte definerede arkitekturer, når vi designer huse. Vores Byg Nordjysk hus tager således udgangspunkt i vores Retro arkitektur.

Huset er 167 m2 med 51 m2 garage. KFS Retro arkitekturen er karakteriseret ved at være opbygget som et bredt længehus med sadeltag uden udhæng. Der er skrå lofter i samtlige rum, hvilket forener rummelighed og en hyggelig stemning i huset. Troldtekt i alle lofter sikrer en god akustik, mens VELUX ovenlysvinduer giver et flot lysindfald i rummene. 

Huset er grundmuret, hvilket betyder, at både ydermurer og indvendige vægge er muret op i teglsten. Det giver en flot stoflighed og tilføjer rummene et gedigent udtryk. Hos KFS er vi nogle af de eneste, der tilbyder vores kunder grundmurede huse.

Velkommen indenfor
Allerede i husets entre oplever man rummeligheden og den gode lofthøjde. Herfra er der et flot kig ned gennem boligen. Endvidere finder du en integreret garderobeniche.

Fra entreen er der adgang til boligens rummelige brygges med niche til tørrestativ eller barnevogn. Fra bryggerset er der direkte adgang til den store dobbeltgarage med vask og stort, praktisk skabsparti med skydelåger.
Husets hjerte er køkken-alrummet. Her åbnes der, med store vinduespartier til gulv, op mod terrassen og haven. De sorte vinduesrammer indrammer smukt udsigten mod marker og skov. Fra køkken-alrummet er der adgang til 13 m2 overdækket terrasse, der forlænger de sene sommeraftener i haven.
En detalje med felter med rå mursten, giver karakter og varme til køkken-alrummet, mens VELUX ovenlysvinder giver et flot og behagelig lysindfald.
Via en diskret indgang integreret i skabsvæggen, findes viktualierum i forbindelse med køkkenet.
Forskudt af køkken-alrummet ligger den hyggelige stue, hvor den rå murstensvæg går igen og en siddeniche skaber rum til fordybelse og refleksion.
Fra køkken-alrummet er der, via en lille fordelingsgang med ovenlys, adgang til forældreafdeling med soveværelse og forældrebad.
Endvidere rummer boligen tre gode værelser og ekstra badeværelse.

Huset er til salg og er klar til overtagelse 1. maj 2020.

Velkommen til Østermarken 295 – Velkommen hjem!

KFS Boligbyg - Byg Nordjysk - Livet i huset - huset i livet
Hagensvej 48
9530 Støvring
Tlf. 98 37 21 81
kontakt@kfs-boligbyg.dk
www.kfs-boligbyg.dk

Vi samler på gode stunder, gode opgaver og glade kunder.

Vores drøm er, at øge menneskers livskvalitet ved, at skabe optimale rammer om livet.

Optimale rammer om hverdagen, som trods alt er den vigtigste ’dag’ af dem alle. Også for os!

Derfor værner vi om hinandens trivsel. Vi udvikler, tester og arbejder hårdt for at nå vores mål.