HYBEL

Perfekte rammer til børnefamilien i et stort, dobbelt-forskudt længehus – tæt på unik natur, børnehave, skole og indkøb.

Boligens areal

165 m²

Grundarealet

1000

Børneafdeling

3 børneværelser

Afstand til skole

800 m.

Forskudt længehus på 165 m²
– god plads til hele familien

I vores udstillingshus på Østermarken 305 i Hjallerup kan du opleve en gennemtænkt planløsning og lækre materialevalg.

Fra den 51 kvadratmeter store carport går du direkte ind i entréen, der fortsætter over i husets fordelingsgang og børneafdeling, der byder på tre gode børneværelser, hvor to af dem er med indbyggede skabe.

Til højre for entrédøren finder du et rummeligt bryggers, der er indrettet med en flot træbordplade og masser af opbevaringsplads. Gangen leder desuden ind til et badeværelse med indbygget shampoohylde i brusenichen.

På den anden side af gangens franske dør finder du det hyggelige og lyse køkken/alrum med træbordplader, flotte klinker på væggen bag kogepladen og store vinduespartier, der sikrer et godt lysindfald til rummet. De dobbeltsidede skrålofter og akustikplader giver en dejlig rumfornemmelse.

Køkkenet er indrettet, så der er plads til et par barstole ved køkkenbordet, hvor dine gæster eller børn kan sidde, mens du laver middagen. Du får også nemt plads til et stort spisebord, hvor du kan dække op til både hverdag og fest.

Stuen ligger i forskudt forbindelse med køkken/alrummet og har både et stort vinduesparti, ovenlysvinduer og et lækkert gulv-til-loft hjørnevindue, der lukker masser af lys ind i dagtimerne.

Fra stuen er der indgang til husets forældreafdeling, der består af et stort soveværelse, et yderst rummeligt walk-in closet, som er skjult bag en dobbelt skydedør med spejl og et rummeligt badeværelse med lysindfald fra flere sider – og god plads til opbevaring. Ligesom i børneafdelingen er brusenichen indrettet med en indbygget, praktisk shampoohylde.

Huset har gulvvarme med trådløs styring og et ventilationsanlæg fra Danfoss Link, som du kan kontrollere fra din smartphone.

Hybel - Byg Nordjysk - Perfekte rammer til børnefamilien

Hobrovej 448 C
9200 Aalborg SV
Tlf.: 2452 8275
ncl@hybelhuse.dk
www.hybelhuse.dk

Hos Hybel bygger vi ikke bare jeres nye hus. Sammen skaber vi jeres nye hjem, som forvandler boligdrøm til virkelighed. Faktisk tilbyder vi at finansiere grunden for jer og bygge huset helt uden gebyrer eller renter – det vil sige finansiering til 0 kr.!. Vi samler det hele på én regning, som først skal betales,
når vi overdrager nøglerne.

Måske er det første gang, I skal bygge et nyt hjem. Det er det ikke for os. I Hybel har vi samlet mange års erfaring med opførelse af huse under ét tag. Holdet bag Hybel har gjort flere end 8500 boligdrømme til virkelighed i de seneste 20 år. Derfor har vi altid et godt bud på, hvordan jeres boligdrøm kan realiseres, og sammen tegner og bygger vi jeres drømmehybel.