HYBEL

Rummelig villa med lækre detaljer

Boligens areal

189 m²

Grundarealet

783

Overdækket terresse

17

Carport

60

Rummelig villa med lækre detaljer

Fra vejen bliver du mødt af en indbydende facade med en dobbelt carport og et overdækket indgangsparti. Herefter kommer du ind i en åben entré/fordelingsgang, hvor der er adgang til børneafdelingen og bryggerset.

Vi har prioriteret et stort bryggers med flere funktioner. I enden er der lavet hævet vaskemaskine og tørretumbler, mulighed for tøjsortering og plads til et stående tørrestativ. Derudover er der god opbevaringsplads i garderoben samt i skabene. Fra bryggerset har du også adgang direkte ud til carporten. Når børnene kommer hjem med beskidte støvler, kan de smides her.
Børneafdelingen består af to gode værelser – hver med indbyggede skabe. Hertil hører også et luksuriøst badeværelse, hvor der er lavet ovenlysvindue, badekar, shampoohylde og rummelig bruseniche.
Fra entréen og ind til køkken/alrummet kan du følge den flotte gang med gulv-til-loft vinduespartier langs den ene side.

Køkken/alrum med trælameller i eg
I køkken/alrummet bliver du mødt af en åben spiseplads og et flot, hvidt køkken med egetræslameller. Her har vi lavet en kogeniche med indbygget emhætte, som kamuflerer sig godt i overligger. Vi har også valgt at lave et skjult depotrum i køkkenet, så du får ekstra opbevaringsplads til de store køkkenmaskiner og konserves.
Ved siden af køkken/alrummet ligger voksenafdelingen. Her kommer du først ind i soveværelset med et stort panoramavindue og et walk-through-closet, som fører dig videre ind til det tilhørende badeværelse. I badeværelset har vi lavet et smalt gulv-til-loft vindue, som giver et flot naturligt lysindfald. For at matche stilen i køkkenet til badeværelset er der valgt egetræslåger på badeværelsesmøblet. Ind til den store bruseniche er der en brusevinge i glas, som får rummet til at virke mere åbent og giver mere lys i bruseren.
Fra køkken/alrummet er der et par trin ned til stuen, hvor vi har lavet ekstra højt til loftet. I stuen har vi også lavet en siddebænk, hvor du kan slænge dig med en god bog og et glas vin.
I husets yderste hjørne bag stuen ligger kontoret, hvor der er plads til to skrivebordspladser.
For at sikre god akustik har vi ført troldtektslofter gennem hele huset. På gulvet ligger der klinker i alle rum pånær i værelserne og i stuen, hvor der ligger akustikgulv.

Hybel - Byg Nordjysk - Perfekte rammer til børnefamilien

Hobrovej 448 C
9200 Aalborg SV
Tlf.: 2452 8275
ncl@hybelhuse.dk
www.hybelhuse.dk

Hos Hybel bygger vi ikke bare jeres nye hus. Sammen skaber vi jeres nye hjem, som forvandler boligdrøm til virkelighed.  Vi samler det hele på én regning, som først skal betales,
når vi overdrager nøglerne.

Måske er det første gang, I skal bygge et nyt hjem. Det er det ikke for os. I Hybel har vi samlet mange års erfaring med opførelse af huse under ét tag. Holdet bag Hybel har gjort flere end 8500 boligdrømme til virkelighed i de seneste 20 år. Derfor har vi altid et godt bud på, hvordan jeres boligdrøm kan realiseres, og sammen tegner og bygger vi jeres drømmehybel.