Hybel

Rummelig villa med plads til hele familien

Rummelig villa med plads til hele familien

På Ræven 13 finder du en flot hybel på 178 m2 i rødlige mursten og med dobbelt carport og tilhørende redskabsrum. Hele vejen igennem huset er der fokus på de lækre detaljer, og den ensidige taghældning giver en øget loftshøjde og en følelse af mere luft og plads.

Husets hovedindgang leder ind i entréen, hvor du finder det praktiske bryggers på højre hånd. Her er der både vaskemaskine og tørretumbler samt god plads til at få klaret vasketøjet i ugens løb. Teknikken er gemt væk bag en skabsvæg.

Fra entréen kommer du videre til husets køkken/alrum, hvor hele familien kan samles om madlavningen, eller børnene kan sidde og klare lektierne. Her finder du også det skjulte depotrum, der rummer masser af plads til opbevaring af diverse ting og sager. I forlængelse af køkkenet ligger spisestuen, hvor der kan være et stort spisebord til både hverdagens og weekendens middage. Herefter ligger husets store og hyggelige stue, der i den grad indbyder til samvær med familie og venner.

Fra både køkken/alrum og stue er der udgang til udeområdet, der kan nydes hele året rundt.

Gode og store værelser til både børn og forældre

I huset finder du fire rummelige værelser. Det første værelse ligger lige efter entréen og kan fint fungere som et kontor til hjemmearbejdet. De næste to værelser ligger bag køkken/alrummet via en fordelingsgang, hvor du også finder et fint badeværelse med bruseniche. Disse to værelser kan med fordel fungere som børneværelser.

Sidst, men ikke mindst finder du soveværelset til forældrene bag stuen med god plads til en stor seng samt et lækkert badeværelse med en stor bruseniche.

Boligens areal

178 m²

Carport

48 m²

Særlige features

Ovenlys, vinbar, depot

Grundareal

1.006 m²

Om Hybel

Måske er det første gang, I skal bygge et nyt hjem. Det er det ikke for os. Siden vi startede i 2016, har Hybel budt flere tusinde familier ”Velkommen hjem”. Det gør os til en af Danmarks største husbyggere. Fordi vi tegner, beregner og bygger danskernes nye hjem fra bunden – hver gang – har vi aldrig bygget to huse, der er ens. Med erfarne medarbejdere, et solidt økonomisk fundament og uden urealistiske frapriser, er vi det sikre valg, når jeres boligdrøm skal gøres til

virkelighed.