Fra udstilling til hus

Vores udstilling har måske gjort dig nysgerrig på, hvordan processen er fra udstillingsbesøget til det færdige hus. På trods af, at byggefirmaerne bygger forskelligt, så er selve byggeprocessen grundlæggende den samme. Hvordan huset kommer til at se ud er helt op til dig og dine ønsker. Det betyder, at du er med i hele processen, hvor du skal træffe beslutninger undervejs, så dit drømmehus kan blive til virkelighed.

Byggeprocessens 7 trin

Møde med byggefirma

Hele processen starter med et møde over en kop kaffe. Her tager du en snak med det valgte byggefirma om dine boligdrømme.

Skitse og pris

I samarbejde med byggefirmaet laver I en skitse af dit drømmehus med ca. mål og ønskede funktioner. Firmaet giver dig en ca. pris på byggeriet.

Husets plantegning

I samarbejde med byggefirmaets arkitekt udarbejdes en plantegning over huset. Der bliver justeret mål og placeringer på tegningen.

Valg af materialer

Her vælger du mursten, tagsten, klinker, gulve, lofter osv. til huset.

Valg af inventar og elinstallationer

Her bestemmer du dig for, hvordan dit køkken og bad skal se ud. Alt fra inventar til hårde hvidevarer og sanitet vælges. Her skal du også tage beslutninger ift. belysning og diverse elinstallationer.

Byggeprocessen starter

Her begynder opbygningen af dit nye hus. Byggeriets varighed varierer meget fra hus til hus og fra byggefirma til byggefirma. Det kan tage alt fra 5 til 9 måneder at bygge dit nye hus.

Det færdige hus

Når huset er bygget færdigt, skal det eftergås. Herefter får du nøglerne til dit nye hus, og du kan flytte ind.

Mangler du inspiration?

Er du i tvivl om, hvordan dit drømmehus skal se ud? Så besøg vores byggeudstilling! På vores udstilling finder du huse for enhver smag. Hvis du endnu ikke har fundet ud af, hvem der skal bygge dit nye hus, så tag en snak med vores udstillere. De står klar til at svare på alle dine spørgsmål.