MILTON HUSE

Personlige huse bygget med omhu

Integreret carport med redskabsrum

53 m²

Overdækket terrasse

23 m²

Overdækket indgang

7 m²

Grund areal

785 m²

Husets størrelse

163 m²

Personlige huse bygget med omhu

Beliggende i den unikke udstykning, Ved Billeskoven i Godthåb, er dette inspirationshus placeret lige ned til uberørt natur og stadig tæt på byen. Med udstykningsplanen er der taget stor hensyn til naturen, og der findes ingen traditionelle firkantede grunde.

Huset set udefra
Huset er et flot multifunktionelt forskudt længehus uden udhæng i kvalitets mursten fra Strøjer Tegl – B434 Moskus. Huset er med sadeltag, opmurede gavle, sorte tagsten og arkitekttagrender i sort alu.
Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Sålbænke er lavet i natur skiffer.
Huset har desuden en 53 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 785 m² med en dejlig vestvendt have, hvor solen kan nydes når man komme hjem fra arbejde
Huset set indefra
Kom tørskoet fra det overdækkede indgangsparti i forlængelse med carporten og ind i husets entre. Her er der direkte adgang til husets bryggers med plads til barnevogn, vasketøj og ikke mindst alt overtøjet. Her er tale om et hus med stor fokus på familiens trivsel i en travl hverdag.
Husets hjerte er et stort og lyst køkken/alrum med depotrum og med plads til leg, hygge og lektier. Her er direkte adgang til stor lys stue og videre til forældreafdelingen med lækkert soveværelse, walk-in og tilhørende badeværelse med dobbelt bruser og badekar.
Fra spisepladsen i køkken/alrummet er der direkte adgang til en overdækket terrasse på hele 23 m². Denne er vestvendt så solen kan nydes fra middag og til den går ned. Huset har to hyggelige terrasser omgivet af fuldmurede læmure, hvor man kan sidde i fred og ro for vind og nysgerrige blikke.
Husets gulve og lofter
På gulve i gang, entré, bryggers og begge badeværelser er der pålagt flotte 60×60 cm klinker nr. 9 med manhatten fuge, på væggene i brusenichen, er der pålagt flotte 60×60 cm klinker nr. 49 ligeledes med manhatten fuge.
Der er valgt flotte sildebens parket gulve i stue, soveværelse, walk-in, køkken/alrum og depot – Amtico Spacia Sildeben – Traditional Oak
De 2 børneværelser og kontoret har praktiske Ege tæpper.
Loftet i hele huset er beklædt med gips, og for at sikre god akustik er der monteret akustikfelter i gang, køkken/alrum og stue. Husets vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er fra HTH.
Et perfekt indeklima
Huset er med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug. Opvarmningen er med fjernvarme og huset er bygget efter BR2018

Milton Huse - Byg Nordjysk. personlige huse bygget med omhu

Stenbukken 4,
9200 Aalborg SV
Tlf. 75 62 43 00
info@miltonhuse.dk
www.miltonhuse.dk

Milton Huse er et familieejet, økonomiske solidt og landsdækkende byggefirma. Familien bag har med mange års erfaring i byggebranchen, og etablerede Milton Huse i 2013 med er mål om at bygge 25 huse om året. I dag bygger Milton Huse omkring 1500 enheder årligt. Hos Milton Huse bygger vi personlige huse med omhu og leverer kvalitet til tiden-  og til aftalt pris. Naturligvis.

Hos Milton Huse er vi meget bevidste om, at mennesker har individuelle ønsker og behov, hvorfor vi ikke bygger to huse, der er ens. Vi tegner dit hus fra blankt papir, eller med inspiration fra det store udvalg af plantegninger, som du finder på miltonhuse.dk

Drømmer du om at bygge nyt? 

Start med at booke et møde med den lokale Milton Huse byggerådgiver, vi har tid, når du har tid.