Milton Huse

Personlige huse bygget med omhu

Personlige huse bygget med omhu

Milton Huse er et økonomisk solidt, landsdækkende og familieejet byggefirma. Vi tegner og bygger mange hundrede huse om året – og ikke to er ens. Vi bygger nemlig ikke bare typehuse. Hos Milton Huse får du professionel rådgivning, nærvær og en tryg oplevelse, når du skal bygge nyt hus.

Du får en personlig byggerådgiver, som er din faste kontaktperson hele vejen fra idé til nybygget hus.

Vi elsker at inspirere og dele nyttig viden, erfaringer fra nybygger til nybygger og velgennemtænkte plantegninger, som du kan bygge videre på. Find din egen stil og lad tegnestuen sætte stregerne til dit næste hjem – personligt og opført med omhu.

Start med at booke et møde med den lokale Milton Huse byggerådgiver, vi har tid, når du har tid.

Husbeskrivelse

Huset er beliggende i den nye attraktive udstykning i Støvring Ådalen – tæt på station, børnehave og bymidten samt kun få minutter fra motorvejen. Der er et system af stier for gående og cyklister, som forbinder området med skole, indkøb og centrum.

Huset set udefra

Huset er et flot multifunktionelt forskudt vinkelhus uden udhæng på 165 m². Det er med kvalitetsmursten fra Randers Tegl – RT 450 – Prima Palermo. Huset er med sadeltag, opmurede gavle og gesims, sorte tagsten og arkitekttagrender i sort alu.

Vinduerne er fra Rationel Aura Plus, 3-lags træ/alu; sorte udvendigt og hvide indvendigt. Sålbænke er lavet i natur skiffer. Huset har desuden en 48 m² stor integreret dobbelt carport med redskabsrum, hvor gulvet er støbt og isoleret. Grunden er på 1012 m² med en dejlig stor have, hvor solen kan nydes både om morgenen, og når man kommer hjem fra arbejde.

Huset set indefra

Kom tørskoet fra carporten og ind i husets entre. Her er der direkte adgang til husets bryggers med plads til barnevogn, vasketøj og ikke mindst alt overtøjet. Her er tale om et hus med stor fokus på familiens trivsel i en travl hverdag.

Husets hjerte er et stort og lyst køkken/alrum med depotrum og med plads til leg, hygge og lektier. Her er direkte sammenhæng til en stor lys stue og videre til forældreafdelingen med lækkert soveværelse, og tilhørende badeværelse med en stor brusekabine.

Fra spisepladsen i køkken/alrummet er der direkte adgang til en overdækket terrasse mod øst. Fra stuen er der direkte adgang til den anden overdækket terrasse mod vest.

I huset gang er der 2 lystunneller, som er med til at give et godt naturligt lys. I køkken/alrum er et stort oplukkeligt ovenlysvindue.

Husets gulve og lofter

På gulve i entré, bryggers og begge badeværelser er der pålagt flotte 60×60 cm klinker.

Der er valgt flotte akustik korkgulve i gang, stue, soveværelse, værelser, kontor, køkken/alrum og depot.

Loftet i hele huset er beklædt med troldtekt for at sikre god akustik. Husets vægge er beklædt med glasfilt og al inventar er fra HTH.

Et perfekt indeklima

Huset er med varmegenvindingsanlæg og 10 solcellepaneler med batteri, som sikrer et perfekt indeklima og lavt energiforbrug.

Opvarmningen er med fjernvarme og huset er bygget efter BR2018.

Integreret carport med redskabsrum

53 m2

Overdækket terrasse

23 m2

Overdækket indgang

7 m2

Grund areal

785 m2

Milton Huse er et økonomisk solidt, landsdækkende og familieejet byggefirma

Vi tegner og bygger mange hundrede huse om året – og ikke to er ens. Vi bygger nemlig ikke bare typehuse. Hos Milton Huse får du professionel rådgivning, nærvær og en tryg oplevelse, når du skal bygge nyt hus. Du får en personlig byggerådgiver, som er din faste kontaktperson hele vejen fra idé til nybygget hus.

Vi elsker at inspirere og dele nyttig viden, erfaringer fra nybygger til nybygger og velgennemtænkte plantegninger, som du kan bygge videre på.
Find din egen stil og lad tegnestuen sætte stregerne til dit næste hjem – personligt og opført med omhu.
Start med at booke et møde med den lokale Milton Huse byggerådgiver, vi har tid, når du har tid.