MILTON HUSE

Personlige huse bygget med omhu

Husets areal

180 m²

Grundarealet

1.000 m²

Overdækket terrasse

19 m² sydvendt

Indflytningsklar

Efter påsken 2020

Flot, velindrettet vinkelhus

Huset set udefra:
Flot vinkelhus med mørke mursten W451 – Stål fra Wienerberger og sorte betontagsten. Rationel Aura Plus træ/alu lavenergi 3-lags vinduer, hvide indvendigt og sorte udvendigt. Stor integreret dobbelt carport med redskabsrum hvor der er støbt og isoleret gulv samt muret yderside. Tagrender og nedløb i sort stål. Alt udvendig træværk er grundmalet, stern og redskabsrum i sort og underbeklædning i hvid. Ekstra loftshøjde gør at der er 3 rækker mursten over vinduer som giver et mere moderne look samt kun 30 cm udhæng som giver et mere nutidigt look og mindre vedligeholdelse. 

Grunden er på hele 1.000 m2 med en dejlig stor sydvendt have.


Huset set indefra:
Huset er på 180 m². Velindrettet og med en særskilt børne- og forældreafdeling, centralt køkken-alrum på hele 48 m² og dejlig stue med masser af lys. Med udgang fra køkkenalrummet er der adgang til en 19m² stor overdækket terrasse.  På gulve i køkken/alrum/gang, depot, bryggers og begge badeværelser har vi lagt klinker i 60 x 60 cm. Loft i hele huset er beklædt med flotte Troldtekt plader hvilket giver huset den bedste akustik. Glasfilt i hele huset. Flot gulv i egetræslook fra Berry Alloc i alle værelser, soveværelse, walk-in og stuen. Inventar fra HTH. Ekstra loftshøjde 242cm.

Huset er som standard altid med varmegenvindingsanlæg, som sikrer et perfekt indeklima og lavere energiforbrug. Huset er naturligvis opført efter BR2018 og opvarmes med fjernvarme.

  • 48 m² integreret carport med redskabsrum på 12 m²
  • 19m² stor sydvest vendt overdækket terrasse.
  • Klinker i 60 x 60 cm, Fast Taube, nr 85
  • Mursten W451 – Stål fra Wienerberger Sorte betontagsten
  • Stort køkken/alrum med 15 graders skråloft.
  • Bygnordjysk 2019 – huset er til salg og klar til indflytning efter påsken i 2020
Milton Huse - Byg Nordjysk. personlige huse bygget med omhu
Troensevej 4E
9220 Aalborg Ø
Tlf. 75 62 43 00
info@miltonhuse.dk
www.miltonhuse.dk

Milton Huse er en familieejet virksomhed med mange års erfaring i byggebranchen og vi er specialister i at bygge arkitekttegnede typehuse. Ønsker I at realisere jeres husdrømme, kan I trygt regne med Milton Huse. Vi leverer kvalitet til tiden og til aftalt pris.

Vi er bevidste om, at mennesker har individuelle ønsker og behov, hvorfor vi altid lytter til vores kunder. Alle vores plantegninger er vejledende og kan ændres, så indretningen matcher jeres ønsker og behov. Med muligheden for indflydelse på plantegningen og tilvalg i byggeprocessen kan I skabe individualitet og den rette personlighed i huset, samtidig med at I selv kan styre investeringerne.

Milton Huse – Personlige huse bygget med omhu!