Vestergaard Huse

Foren familielivet med hverdagsluksus

Foren familielivet med hverdagsluksus

Oplev et hjem med fokus på familielivet, natur og nærvær. Hvor visionen helt fra starten har været at tegne og bygge et hjem, hvor inde smelter sammen med ude – atriumgården.

Én af husets ydre detaljer bemærker du, så snart du bevæger dig op mod husets entré. Hvordan trælamellerne fremhæver det smalle, overdækkede areal hen over entréen, børneværelserne og bryggerset, som en naturlig og vigtig del af helheden.

Fra entréen er der kig hele vejen gennem huset og ud i naturen. Her er der lavet to nicher forskudt på hver side til overtøj og sko. Til højre ligger bryggerset med egen indgang/udgang.

Et par skridt længere inde i huset ligger kontoret og husets første badeværelse på højre side. Til venstre er gangen til de to børneværelser og direkte adgang til garagen. I gangen er blot ét af de store vinduespartier til at kunne nyde synet til den hyggelige atriumgård.

Fra husets køkken/alrum strømmer lyset ind fra flere sider. Rummet indbyder til både afslapning i den dybe alkove, en god snak ved spisebordet eller en hjælpende hånd fra børn og voksne ved det lange køkkenbord.

Centralt placeret overfor køkkenbordet er dobbeltdøren med direkte udgang til atriumgården med pergola.

Omme på den anden side af alkoven, har vi stuen, hvor der er skønt med plads til en god størrelse sofa til filmaften, eller når der skal hygges lidt ekstra i hverdagen.

Forældreafdelingen er hele den anden vinge, som ligger i forlængelse af stuen og er med til at danne det vidunderlige uderum.

Foruden eget badeværelse og walk-in, har soveværelset et sansevindue med første parket til at opleve årstidernes skiften.

Huset emmer af velovervejede løsninger, som forener familielivet med hverdagsluksus.   

Pergola

10 m²

Overdækket terrasse

33,27 m²

Garage

48 m²

Boligens areal

185 m²