HUSCOMPAGNIET

Lad os gøre din husdrøm til virkelighed

Boligens areal

180 m²

Arkitektur

Moderne parcel

Garage

43,3 m²

Husets detalje

Vinskab & Biopejs

Lad os gøre din husdrøm til virkelighed

HusCompagniet er Danmarks største og blandt Danmarks ældste leverandører af nye huse

Blytækkervej 18-20 – 9000 Aalborg – Tlf. 98 11 11 33 – www.huscompagniet.dk

Der er rigtig mange overvejelser, som skal vendes og drejes både før, under og måske også efter byggeriet af jeres nye hus. Hvert eneste af de huse, vi bygger, er en families allerstørste drøm og designet og tilpasset nøjagtigt til deres ønsker og behov med god rådgivning fra vores byggerådgivere. Nogle gange drømmer familien om et stort hus med mange rum, nogle gange er det funkisarkitektur, og andre gange er det et parcelhus med lav m2-pris. Fælles for alle husene er, at vores kunder er glade for dem – og for vores samarbejde. Og det er egentlig også dét, der er det allervigtigste for os.

HusCompagniet har eksisteret siden 1972 og har opført mere end 25.000 huse over hele landet. Derfor er vi godt forberedte på at hjælpe netop Jer med at bygge det hus, som i drømmer om. Hvert år afleverer vi nøgler til over 1.500 glade familier og med en egenkapital på over 1.8 mia. DKK, er vi det trygge og fornuftige valg, da I kan være sikre på, at vi også er her i morgen.

Du betaler først den dag du får nøglen til dit nye hus. Vi kalder det med andre ord – kom trygt i hus. Kendt for vores kvalitet og fleksibilitet er vi på Trustpilot nr. 1 i vores kategori.   

Plads til hygge og familieliv
HusCompagniet viser 180 m2 vinkelhus. Huset er placeret optimalt på grunden med sydvestvendt terrasse, som giver gode muligheder for sol og læ hele dagen. Garagen med direkte adgang til husets bryggers giver rig mulighed for at få familien og dine indkøb tørre ind i huset i tilfælde af regnvejr. Ligeledes kan du i garagen samle familie og venner til større fester og sammenkomster – en lille gildesal.

Planløsning med rummelighed
Plads og rummelighed er prioriteret højt i dette moderne vinkelhus. Fra den integrerede garage har du direkte adgang til husets bryggers, ligesom gæster bydes velkommen i tørvejr ved det overdækkede indgangsparti ved entreen. Med det samme man træder ind i huset, vil man opleve store åbne rum og højt til loftet.

I køkkenet findes et fint depot, som giver godt med opbevaringsplads. Som en ekstra detalje i køkkenet, er der opbygget et hyggeligt sansevindue, hvor børnene kan hygge, imens der laves mad i køkkenet eller man kan slappe af med en god bog eller blot nyde udsigten til haven. Imens børnene hygger i sansevinduet, kan de voksne gå på opdagelse i husets vinrum som oser af eksklusivitet. Der er med andre ord plads til at både børn og voksne kan hygge. Fra stuen er der udgang til en skøn overdækket terrasse som giver mulighed for hygge udendørs, selv i regnvejr. Overalt i huset er der valgt lækre materialer, med vægt på den hyggelige og stemningsfyldte atmosfære samt godt lysindfald med store vinduespartier.  

Den store villa består også af en voksenafdeling med eget bad og walk-in og derudover et gæstebadeværelse og to store børneværelser i egen afdeling. I forlængelse af husets bryggers finder du husets fjerde og sidste værelse, som er trukket lidt væk fra husets øvrige værelser. Her har du mulighed for at etablere kontor, så du kan arbejde i fred og ro.

Detaljer og luksus
Af øvrige lækre detaljer kan nævnes skrålofter i køkken/alrum og stue samt troldtekt lofter som yderligere understøtter den gode rumfornemmelse samt sikrer god boligakustik. Derudover har man adgang til stor sydvestvendt terrasse fra både køkken og stue. Terrassen indbyder til hyggeligt samvær omkring grillen og lange lune sommeraftener. Det gennemgående køkken/alrum får masser af lys fra begge sider, ligesom et stort el-betjent ovenlysvindue ligeledes sørger for både lys og luft. Af øvrige lækre detaljer kan nævnes loungeområde med biopejs, gulvklinker i forbandt, quooker samt dobbeltbrus i voksenbadeværelse.

Overalt fremstår huset gennemført i eksklusive materialer, her er virkelig kræset for detaljerne og der har været fokus på at fremkalde hyggestemning, rummelighed og minimal vedligeholdelse.

Vi glæder os til at se jer i vores udstillingshus og få en konstruktiv dialog om, hvad vi kan gøre for jer, og hvordan vi opfylder jeres boligdrøm.

 

HusCompagniet - Byg Nordjysk - Lad os gøre din husdrøm til virkelighed
Blytækkervej 18-20
9000 Aalborg
Tlf. 98 11 11 33
www.huscompagniet.dk

HusCompagniet har eksisteret siden 1972 og har opført mere end 12.000 huse over hele landet. Derfor er vi godt forberedte på at hjælpe netop Jer med at bygge det hus, som i drømmer om. Hvert år afleverer vi nøgler til over 1.500 glade familier og med en egenkapital på over 1.5 mia. DKK, er vi det trygge og fornuftige valg, da I kan være sikre på, at vi også er her i morgen.

Du betaler først den dag du får nøglen til dit nye hus. Vi kalder det med andre ord – kom trygt i hus. Kendt for vores kvalitet og fleksibilitet er vi kåret som ”Årets Husbygger” fem år i træk på www.anmeld-håndværker.dk og på Trustpilot er vi nr. 1 i vores kategori.