HUSCOMPAGNIET

Lad os gøre din husdrøm til virkelighed

Boligens areal

200 m²

Grundarealet

1.000 m²

Loftshøjde

257 cm

Husets ekstra rum

Alkove og depot

Ekstraordinært hus

Dette udstillingshus er opført som et H-hus i klassisk arkitektur med valmede gavle og udhæng, ekstra loftshøjde samt en række specielle og nytænkte løsninger. Fra den store, integrerede garage kommer vi direkte ind I husets funktionelle bryggers. Med adgang fra bryggerset ligger husets første, smarte løsning, et praktisk walkin-closet til børnene med direkte forbindelse til husets værelsesafdeling, hvor der tillige findes et godt badeværelse med stor bruseniche og indbygget bænk – en lækker detalje!

Entréen leder familiens gæster direkte ind i husets hjerte – det rummelige køkken/alrum – hvor der er god plads ved den elegante køkkenø samt et fantastisk lysindfald fra de store ovenlysvinduer. Køkken/alrummet byder også på gennemtænkte elementer som praktisk depot med skjult indgang samt hyggelig alkove, hvor hjemmets børn kan slænge sig. Endelig har vi husets store stue, hvorfra der er adgang til forældreafdelingen med stort soveværelse, rummeligt walk-in-closet samt lækkert badeværelse. Fra stuen er der også udgang til husets bedste ”uderum”: den overdækkede terrasse med glasinddækning.

Et helt igennem ekstraordinært hus med alle de detaljer, som man kan ønske sig i sit nye hjem.

 

Fakta

Størrelse: H-hus 200 m²
Grundareal: 1.000 m²
Pris: Kontakt salgsafdelingen

Type: H-hus
Størrelse: 200 m2
Inventar: HTH
Facader: Egernsund Tegl 2.1.65 Antibes
Vinduer: Rationel AURA+ Premium (Super lavenergi), træ/alu – Sorte
Arkitektur: Klassisk parcel med afvalmede gavle og udhæng
Loftshøjde: 257 cm
Lofter: 25 mm Troldtekt Extreme
Vægge: Filt
Gulve: Vinyl Comfort Sahara Oak (6519)
Klinker: US Evostone mist rect. (5094) 600 x 600 mm
Tagbeklædning: Sorte betontagsten fra IBF
Opvarmning: Fjernvarme
Ovenlys: Velux tvilling el-betjent ovenlysvinduer inkl. regnsensor
Det kan du også opleve:
• Børne-walk-in-closet
• Indbygget brusehylde
• Bænk i bruseniche
• Entré med væg i facadesten

HusCompagniet - Byg Nordjysk - Lad os gøre din husdrøm til virkelighed
Blytækkervej 18-20
9000 Aalborg
Tlf. 98 11 11 33
www.huscompagniet.dk

HusCompagniet har eksisteret siden 1972 og har opført mere end 12.000 huse over hele landet. Derfor er vi godt forberedte på at hjælpe netop Jer med at bygge det hus, som i drømmer om. Hvert år afleverer vi nøgler til over 1.500 glade familier og med en egenkapital på over 1.5 mia. DKK, er vi det trygge og fornuftige valg, da I kan være sikre på, at vi også er her i morgen.

Du betaler først den dag du får nøglen til dit nye hus. Vi kalder det med andre ord – kom trygt i hus. Kendt for vores kvalitet og fleksibilitet er vi kåret som ”Årets Husbygger” fem år i træk på www.anmeld-håndværker.dk og på Trustpilot er vi nr. 1 i vores kategori.