eurodan-huse

TIL HVEM SOM HELST DER IKKE VÆLGER HVAD SOM HELST

Rummeligt og velbeliggende længehus

Som en del af byggeudstillingen Byg Nordjysk 2024 præsenterer eurodan-huse her en bolig, der har alt det, den moderne familie efterspørger.

Det gennemgående køkken/alrum på 32 m², er husets midtpunkt, og med indbygget pejs mellem alrum og stue er der skabt rum for hygge og trivsel for familien. Der er udgang til terrassen både fra køkken/alrum og stue, hvilket giver den fleksible løsning, at du selv kan vælge mellem sol og skygge – når solen altså er fremme.

Køkkenet er smagfuldt indrettet med inventar i kanvas farve, og der er et skjult depot med indgang gennem skabslågen.

Fra alrummet er der åbent til stuen, hvilket giver fleksibilitet, når familien har mange gæster på besøg. Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse. Den er sydvestvendt, så her er rig mulighed for mange gode sommertimer.

Fra stuen er der indgang til soveværelset med skabsvæg og med eget lækre forældrebadeværelse. Her er blandt andet en stor bruseniche med shampoohylde, unidrain og rainshower.

I børneafdelingen er der 3 gode værelser – alle på ca. 11 m².

Der er timbermann akustik-gulve i alle børneværelserne.

Det rummelige badeværelse i børneafdelingen har bruseniche med shampoohylde og rainshower.

Begge badeværelser har stilrent inventar som resten af huset, og er i øvrigt indrettet med brede spejle og væghængte toiletter med skjult cisterne.

Lofterne i huset er lavet i gips, og loftshøjden i hele huset er 2,43 meter,  hvilket giver et dejlig rumfornemmelse.

Teknikskabet er placeret i redskabsrummet, hvilket giver meget mere skabsplads i bryggerset, og der er ”in-roof” solcelleanlæg på taget.

Længehuset er opført med integreret vinkel-carport på hele 49 m², hvilket skaber det hyggelige hjørne, man eller kun oplever ved vinkelhuse. Huset har murede gavle, gesims i facaden og er opført i blødstrøgne mursten i en brunlig nuance. Sadeltaget er belagt med sorte betontagsten, der matcher de sorte vinduer, døre og vægbeklædningen på skuret i carporten.

Kom og besøg et velindrettet hus, hvor der er kælet for detaljerne, og hvor lys og luft er i højsædet.

Boligens areal

160 m²

Detalje

in-roof solceller

Integreret carport

49 m²

Grundareal

1.161 m²