EURODAN-HUSE

Vi har fortiden til at bygge din fremtid

Husets areal

182 m²

Grundarealet

834 m²

Detalje

Niveauspring

Integreret carport

52

Forskudt længehus til den aktive familie

Som en del af byggeudstillingen Byg Nordjysk 2022 præsenterer eurodan-huse her et godt bud på den moderne families nutidige bolig.

Det forskudte længehus med niveauspring er på 182 m² og er opført med integreret carport på 52 m². Huset har murede gavle, gesims i facaden og er opført i gule, blødstrøgne mursten. Sadeltaget er belagt med sorte betontagsten, der matcher de sorte vinduer, døre og fibercement på gavle og carport.
Det gennemgående køkken/alrum, på næsten 37 m², er husets midtpunkt. Her er god plads til hele familiens hverdag og fællesskab. Skråloft, to ovenlysvinduer og store vinduespartier mod haven tilfører rummet masser af ekstra lys og luft. Køkkenet er smagfuldt indrettet med inventar i en varm, lerbrun farve, mørke bordplader og sort vask fuldender udtrykket. Køkken/alrummet er placeret i delvis åben forbindelse med opholdsstuen. I denne del af huset er loftshøjden hele 303 cm. Loftet er, som i resten af huset, beklædt med lyst, lydabsorberende Troldtekt.

Fra begge rum er der udgang til have og terrasser, så det er nemt at flytte måltider og leg udenfor, når vejret tillader det. Fra opholdsstuen er der indgang til forældreafdelingen, som rummer soveværelse, walk-in closet med masser af skabe, samt eget lækkert badeværelse med dobbelt bruseniche og indbygget shampoo-hylde. Begge badeværelser er forsynet med samme stilrene inventar som i køkkenet, brede spejle og væghængte toiletter med skjult cisterne. Fra køkken/alrummet tager du tre trin op, og her finder du børneafdelingen med tre værelser, badeværelse, bryggers og entré. Der er valgt flotte, rå 60 x 60 cm klinker i badeværelser, bryggers og entré, mens gulvene i resten af huset er belagt med lyst korklaminat.

Kom og besøg et velindrettet forskudt længehus , hvor der er kælet for detaljerne, leget med farverne og hvor lys og luft er i højsædet. Huset er forsynet med solceller.

Eurodan Huse - Byg Nordjysk - Individuelle drømmehuse

eurodan-huse
Stenbukken 7,
9200 Aalborg SV
tlf: 70 23 73 88
salg@eurodan-huse.dk
www.eurodan-huse.dk

Fakta
Grundlagt                    1978
Antal huse pr. år        Mere end 700
Kategori                       Enfamiliehuse
Geografi                       Danmark

Om eurodan-huse
Over 40 års erfaring og 13.000 byggede huse er din garanti for et professionelt og trygt byggeforløb. Vi går op i, at kvalitet, godt håndværk og højt udstyrsniveau bliver matchet perfekt med funktionalitet, finish og konkurrencedygtige priser.

Besøg os i vores udstillingshuse og showrooms eller lad dig inspirere på vores hjemmeside, hvor du også kan bestille katalog eller booke et uforpligtende møde. Vi glæder os til at høre om dine husdrømme og til i fællesskab at få dem ført ud i livet.