EURODAN HUSE

Vi har fortiden til at bygge din fremtid

Husets areal

186 m²

Grundarealet

976 m²

Overdækket terrasse

6,2 m² 

Carport

47

Masser af plads til store og små

Funktionelt familiehus på hele 186 veldisponerede kvadratmeter. Udvendigt er vinkelhuset opført med facade i gråbrune, blødstrøgne mursten, muret gesims uden udhæng. Taget er belagt med sorte betontagsten, der sammen med sorte træ/alu-vinduer og elegante udendørs-lamper fuldender det stilrene udtryk.

Husets samlingspunkt er det åbne køkken/alrum, som er indrettet med flot inventar med lyse træfronter og sorte bordplader. I køkken/alrummet er der skrålofter, og her er – som i resten af huset – træbetonlofter med lyddæmpende effekt. Begge badeværelser er forsynet med væghængte toiletter med skjult cisterne, stilrent inventar med lyse træfronter, lyse bordplader med formstøbte håndvaske og brede spejle.

Gulvene i køkken/alrum, bryggers, depot, entré/gang og begge badeværelser er belagt med elegante, lysegrå klinker. I opholdsstue, soveværelse og walk-in-closet er der lagt smukke trægulve. Forældreafdelingen er placeret i husets ene ende og rummer soveværelse, walk-in closet og eget badeværelse. I modsatte ende af huset findes tre rummelige børneværelser, åbent mulitrum samt endnu et badværelse. Karakteristisk for boligen er et eksklusivt, moderne materialevalg, en populær planløsning og et højt udstyrsniveau.

Husets fordele

Skråloft i køkken/alrum
Quooker BWT blødgøringsanlæg
Væghængte toiletter med skjult cisterne
Integreret carport

Energiklasse
Energiklassen er et udtryk for, hvor mange kWh du bruger til varmt vand, opvarmning, ventilation og køling pr. kvm. pr. år. Huset her er: A2015

Eurodan Huse - Byg Nordjysk - Individuelle drømmehuse
Bredskifte Allé 7
8210 Aarhus V
Tlf. 70 23 73 88
salg@eurodan-huse.dk
www.eurodan-huse.dk

Hos eurodan-huse besidder vi en særlig faglig stolthed og vedholdenhed. Igennem næsten 4 årtier har vi beskæftiget os med at realisere danskernes boligdrømme. Med over 10.000 opførte huse har vi opbygget en enestående og uvurderlig erfaring. En erfaring, der kommer vores kunder til gode – hver eneste dag. Det er din garanti for et vellykket og trygt forløb.

Besøg os i vores udstillingshuse og show­rooms eller lad dig inspirere på vores hjemmeside, hvor du også kan bestille katalog og booke et uforpligtende møde. Vi glæder os til at høre mere om dine boligdrømme.

Med eurodan-huse får du også:

  • eurodan TRYGHED
  • eurodan RENTEFRI
    – bo til 0% i rente det første år
  • eurodan TOTAL
    – betal først hus og byggegrund ved indflytning
    se mere på eurodan-huse.dk