Om os

 

Byg Nordjysk – vi bygger dit drømmehus!

Seks af landets stærkeste og mest fremtrædende byggefirmaer er gået sammen om at skabe en unik Byg Nordjysk udstilling Ved Billeskoven, Svenstrup.

Gå på opdagelse og find dit drømmehus
Med en samlet udstilling i Nordjylland kan du som kommende nybygger få den bedste og mest overskuelige gennemgang af de muligheder, som vores seks udstillere fremviser.
På den nordjyske udstilling kan du samlet se alle vores udstilleres udstillingshuse. Samtidig får du rådgivning om hver enkelt byggefirmas typehus og dine individuelle ønsker til dit drømmehjem.

Udstillingshusene repræsenterer noget for enhver smag. Der er f.eks. forskellige størrelser og arkitektonisk udformning, så det er bare med at gå på opdagelse!

Ved Billeskoven, Svenstrup – et godt sted til dit nye hjem
Svenstrup er en dejlig by i Aalborg Kommune, og den befinder sig blot 10 km syd for Aalborg centrum. De senere år er Svenstrup vokset, og det betyder, at den nu er vokset sammen med nabobyen Godthåb. Byen er tæt på både natur og storby, og der går både tog og bus, så du hurtigt kan komme til Aalborg, samtidig med at du befinder dig tæt på motorvejen.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til Byg Nordjysk Ved Billeskoven, Svenstrup

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Byg Nordjysk Ved Billeskoven, Svenstrup

Vi er med hele vejen

Det er faktisk ikke en så uoverskuelig proces at få bygget dit drømmehus, som mange tror. Vi er nemlig med hele vejen, så du kan føle dig tryg.

De fleste byggefirmaer følger den samme fremgangsmåde, som sikrer, at du er involveret i hele processen – fra du skal fastlægge dine behov og ønsker til dit kommende drømmehjem, til du står med nøglerne i hånden.

Finder du dit drømmehus på vores nordjyske udstilling, er du sikret en tryg byggeproces. Alle vores udstillere står nemlig klar til at hjælpe dig.

Samarbejdspartnere

Byg Nordjysk er et samarbejde med de førende og fremtrædende byggefirmaer i Nordjylland.

Om os - Byg Nordjysk - Eurodan Huse
Om os - Byg Nordjysk - FBA Huse
Om os - Byg Nordjysk - HusCompagniet
Om os - Byg Nordjysk - Hybel
Om os - Byg Nordjysk - KFS Boligbyg
Om os - Byg Nordjysk - Milton Huse