Om os

 

Byg Nordjysk – vi bygger dit drømmehus!

Seks af landets stærkeste og mest fremtrædende byggefirmaer er gået sammen om at skabe en unik Byg Nordjysk udstilling på Østermarken, 9230 Hjallerup.

Gå på opdagelse og find dit drømmehus
Med en samlet udstilling i Nordjylland kan du som kommende nybygger få den bedste og mest overskuelige gennemgang af de muligheder, som vores seks udstillere fremviser.

På den nordjyske udstilling kan du samlet se alle vores udstilleres udstillingshuse. Samtidig får du rådgivning om hver enkelt byggefirmas type hus og dine individuelle ønsker til dit drømmehjem.

Udstillingshusene repræsenterer noget for enhver smag. Der er f.eks. forskellige størrelser og arkitektonisk udformning, så det er bare med at gå på opdagelse!

Østermarken, Hjallerup – et godt sted til dit nye hjem
Østermarken er en yderst attraktiv udstykning i Hjallerup, der har omkring 4.000 indbyggere og hører under den nordjyske kommune Brønderslev. Brønderslev Kommune har ca. 36.000 indbyggere.

Du kender måske især Hjallerup for sit kendte Hjallerup Marked, men byen er meget mere end det.

Hjallerup byder på alt, hvad den moderne familie kan ønske sig. Der er bl.a. forskellige indkøbsmuligheder, herunder supermarkeder, spisesteder, byggemarked og specialforretninger, skole, SFO, børnehaver og et rigt foreningsliv. Byen ligger tilmed tæt på motorvejen E45, så det er let at komme til og fra byen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Byg Nordjysk på Østermarken i Hjallerup.

Samarbejdspartnere

Byg Nordjysk er et samarbejde med de førende og fremtrædende byggefirmaer i Nordjylland.

Om os - Byg Nordjysk - Eurodan Huse
Om os - Byg Nordjysk - FBA Huse
Om os - Byg Nordjysk - HusCompagniet
Om os - Byg Nordjysk - Hybel
Om os - Byg Nordjysk - KFS Boligbyg
Om os - Byg Nordjysk - Milton Huse