Her finder du Byg Nordjysk

Seks af landets stærkeste og mest fremtrædende byggefirmaer er gået sammen om at skabe en unik Byg Nordjysk udstilling i Støvring Ådale, syd for Aalborg

Gå på opdagelse og find dit drømmehus

Med en samlet udstilling i Nordjylland kan du som kommende nybygger få den bedste og mest overskuelige gennemgang af de muligheder, som vores seks udstillere fremviser.

På den nordjyske udstilling kan du besøge alle vores udstilleres udstillingshuse. Samtidig med at du får rådgivning om hver enkelt byggefirmas typehus og dine individuelle ønsker til dit drømmehjem.

Udstillingshusene repræsenterer noget for enhver smag. Der er forskellige indretninger, størrelser, udtryk og arkitektur, så det er bare med at gå på opdagelse!

Støvring Ådale – et godt sted til dit nye hjem

Støvring er en dejlig by i Rebild Kommune, blot 15 km syd for Aalborg centrum. Støvring Ådale er en helt ny bydel i vækst omringet af grøn natur. Der er derfor rig mulighed for at nyde skøn natur, i et børnevenligt område med gode handle- og skolemuligheder, samt kort til både Aarhus og Aalborg. Støvring har ganske enkelt, alt hvad den moderne familie skal bruge.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Byg Nordjysk i Støvring Ådale, syd for Aalborg.

Vi er med hele vejen

Det er faktisk ikke en så uoverskuelig proces at få bygget dit drømmehus, som mange tror. Vi er nemlig med hele vejen, så du kan føle dig tryg.

De fleste byggefirmaer følger den samme fremgangsmåde, som sikrer, at du er involveret i hele processen – fra du skal fastlægge dine behov og ønsker til dit kommende drømmehjem, til du står med nøglerne i hånden.

Finder du dit drømmehus på vores nordjyske udstilling, er du sikret en tryg byggeproces. Alle vores udstillere står nemlig klar til at hjælpe dig.

Samarbejdspartnere

Lær mere om os og vores samarbejdspartnere, med de førende og fremtrædende byggefirmaer i Nordjylland.