Badeværelset skal udstråle velvære og afslapning. Rummet skal give dig en god og afslappet start på dagen. Det skader bestemt heller ikke, at rummet giver en spa lignende fornemmelse, hvor der er ro og plads til selvforkælelse.

Personlighed

Undervejs i byggeprocessen har du gode muligheder for at give dit badeværelse personlighed. Badeværelsets udtryk afhænger nemlig meget af valget af fliser, inventar og armatur. De mere naturlige materialer understøtter den rolige atmosfære, som mange ønsker på badeværelset. Men hvis du tør, kan du også kaste dig ud i mere farverige elementer til rummet.

Funktioner

Vil du gøre badeværelset mere luksuriøst? Så kan du overveje, om der er nogle ekstra funktioner, du ønsker på badeværelset. Det kan være gulvvarme, et indbygget badekar, at toilettet er væghængt, en regnbruser mm.

Opbevaring

Det er begyndt at blive populært med store badeværelser. Det giver bedre opbevaringsmuligheder, hvilket der er brug for til både håndklæder, ekstra toiletpapir, vasketøj osv. Det er vigtigt, at du vælger inventar, hvor der er plads til hele familiens toiletsager.