HusCompagniet

Lad os gøre din husdrøm til virkelighed

Moderne vinkelhus med lækre detaljer

HusCompagniet viser 189 m2 forskudt vinkelhus med 67 m2 garage samt vestvendt terrasse. Ligeledes en god østvendt terrasse til at nyde morgenkaffen imens solen står op. Husets lyse facade brydes af felter med mørke sten for at skabe et spil og moderne fortolkning af den klassiske facade med rene linjer.

Æstetik og moderne løsninger

Boligen har en flot og indbydende arkitektur i moderne design, hvor der er lagt vægt på det æstetiske udtryk. Det er dog ikke på bekostning af funktionaliteten, men er en god helhed hvor æstetik og funktionalitet går op i en højere enhed. Med det samme man træder ind i huset, vil man opleve en indbydende entré med dejligt lysindfald og god plads. Det store køkken/alrum med eksklusivt køkken i stilrent design med varme farver og stål. I køkkenet findes også et fint depot, som giver masser af opbevaringsplads.

Den luksuriøse voksenafdeling indeholder et rummeligt soveværelse i åben forbindelse med walk-in samt et godt badeværelse med dobbeltbrus. Huset rummer desuden også en god rummelig stue, to store børneværelser, ekstra badeværelse samt et åbent kontor i forbindelse med køkkenet. Fra den integrerede garage har man direkte adgang til rummeligt bryggers med masser af opbevaringsplads.

Det stilrene design kombineret med hyggen og roen er omdrejningspunktet for den moderne villa. Hele boligen oser af kvalitet og moderne detaljer med farvenuancer som giver en eksklusivitet og hygge til boligen.

Detaljer og luksus

Overalt i huset er der valgt lækre materialer, med fokus på den gode stemning og lækre valg som forener æstetikken og funktionaliteten. Af gode detaljer kan nævnes troldtekt lofter som sikrer god boligakustik, new-yorker partier i entré og soveværelse, dobbeltbrus, integrerede opbevaringsløsninger, alkove og meget mere. Her er kræset for detaljerne og der har været fokus på at skabe ro, rummelighed og minimal vedligeholdelse.

Huset er et godt bud til den kvalitetsbevidste familie, som ønsker noget ud over det sædvanlige og ikke vil gå på kompromis med kvalitet.

Som energibesparende løsning er huset desuden forsynet med integrerede solceller i taget og batteri hvor strømmen kan lagres.

Vi glæder os til at se jer i vores udstillingshus og få en konstruktiv dialog om, hvad vi kan gøre for jer, og hvordan vi opfylder jeres boligdrøm.

Grund:

1.041 m²

Bolig

189 m²

Garage

67 m²

Kategori

Enfamiliehuse

Om HusCompagniet

Der er rigtig mange overvejelser, som skal vendes og drejes både før, under og måske også efter byggeriet af jeres nye hus. Hvert eneste af de huse, vi bygger, er en families allerstørste drøm og designet og tilpasset nøjagtigt til deres ønsker og behov med god rådgivning fra vores byggerådgivere. Nogle gange drømmer familien om et stort hus med mange rum, nogle gange er det funkisarkitektur, og andre gange er det et parcelhus med lav m2-pris. Fælles for alle husene er, at vores kunder er glade for dem – og for vores samarbejde. Og det er egentlig også dét, der er det allervigtigste for os.

HusCompagniet har eksisteret siden 1972 og er Nordens største husbygger. Vi har bygget væsentlig flere huse end de fleste på markedet og den ekspertise får I glæde af. Vores rådgivere ved, at ærlig og åben vejledning er vigtigt, og sørger for de rigtige fagfolk og specialister inden for hver deres felt.

På Trustpilot.dk kan I se, at vi har Danmarks mest tilfredse kunder inden for kategorien. Vi mener selv, at et offentligt forum er det mest troværdige sted at samle erfaringerne, og inviterer jer til at kigge forbi Trustpilot.dk og få glæde af andres erfaringer.

Med HusCompagniet behøver I ikke bekymre jer om hvorvidt, vi også eksisterer om et år. Vi bygger rigtig mange huse og er som Nordens førende husbygger en bundsolid virksomhed. Vi er godt forberedte på at hjælpe netop jer med at bygge det hus, som I drømmer om. Vi er det trygge og fornuftige valg, da I kan være sikre på, at vi også er her i morgen.

CVR: 36972963

Grundlagt: 1972 

Geografi: Danmark